Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Cheesecake ατομικά με φρούτα σε βάση πτι-μπερ!!!!!!!!!!

1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ
200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
50ml κονιάκ (5 κουταλιές της σούπας)
Για την κρέμα:
150g φρέσκο τυρί κρέμα
40g άχνη ζάχαρη (4 κουταλιές της σούπας)
300ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
βανίλια σκόνη


Εκτέλεση
Βάση:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με έναν πλάστη
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι
Συμπληρώνουμε στη μαργαρίνη το κονιάκ και τα μπισκότα που έχουμε θρυμματίσει και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε ένα κουπάτ (διαμέτρου 6cm) με μια κουταλιά κάθε φορά από το μείγμα μας, πιέζουμε και ξεφορμάρουμε επάνω σε επιφάνεια με λαδόχαρτο..
Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν
Κρέμα:
Χτυπάμε σε ένα μίξερ την κρέμα τυριού μέχρι να μαλακώσει
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να «στέκεται».
Γαρνίρουμε τις βάσεις με την κρέμα και με ποικιλία φρούτων