Κάποιες φορές θέλουμε να νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος που μας προσέχει,μας ακούει,μας αγαπάει,είναι γιά μας μιά αστύρευτη πηγή γνώσης που πάντα είναι εκεί και μας περιμένει.Συχνά η πηγή αυτής της αγάπης και της γνώσης δεν είναι άλλη από τις γιαγιάδες μας που και εκείνες όλα αυτά,τα έβρισκαν,στις δικές τους γιαγιάδες.Ας γίνει αυτός ο χώρος μία μικρή δεξαμενή, γιά να βρίσκουμε πάντα, ότι γλυκό, ότι όμορφο, ότι χρήσιμο,ότι σοφό και ότι αγαπημένο έχουν αφήσει σε μας οι γιαγιάδες μας .
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011
ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ της φίλης μας" Despina-Maria Xezonaki "ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ!!!!!! Δοκιμάστε το!!!!!!
2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΣΚΟΝΗ
1-2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΖΕΛΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΘΕΛΕΤΕ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΒΟΥΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Ή ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΤΑΠΕΡ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΩΣΗ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ(ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΖΕΛΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΗΧΤΟ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΖΕΛΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΖΕΛΕ!
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)