Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας!!! Παρακαλούμε γιά την κατανόησή και την στήριξή σας!!

Το συγκεκριμένο blog φτιάχτηκε από μία παρέα Ελληνίδων γιαγιάδων (διαφόρων ηλικιών ),που έχουν σαν ασχολία τους, την αγάπη τους στην παράδοση ,στη μαγειρική  και αγαπημένα τους   ενδιαφέροντα θέματα, είναι τα όσα  αφορούν την υγεία , την οικογένεια,τα παιδιά  και την Ελληνική κοινωνία γενικά..
Το blog αυτό λοιπόν,  ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά αλλά και εντελώς ερασιτεχνικά από μία καλή φίλη μας ,που δυστυχώς δεν είναι πιά συχνά κοντά μας γιά σοβαρούς λόγους υγείας(γιαγιά και εκείνη).Στην προσπάθειά της αυτή, να μας βοηθήσει  να επικοινωνήσουμε  μαζί σας από το  διαδίκτυο,όπως πολλοι κάνουν πλέον σήμερα, έγιναν κάποια λάθη ,πάντα λόγω άγνοιάς μας ή λόγω ελλιπούς εκπαίδευσής μας σε θέματα τεχνολογίας αλλά και λόγω του ότι δεν γνωρίζαμε καθόλου , ότι υπάρχει κάποιος κώδικας που  λειτουργούν οι blogers.
Ένα  λάθος μας είναι ότι κάποιες φορές βρίσκοντας στο διαδίκτυο, μία συνταγή που χρησιμοποιούσαμε εμείς οι ίδιες ή είχαμε από παλιά από τις δικές μας γιαγιάδες με παρόμοια ή ακόμα και ακριβώς ίδια υλικά ,προτιμούσαμε να την πάρουμε έτοιμη μέσα από το διαδίκτυο.
Αυτό φυσικά το κάναμε  διότι είχαμε πρόβλημα και μεγάλη δυσκολία  και στο να δακτυλογραφήσουμε αλλά  ακόμα και στον τρόπο(έκφρασης στη γραφή ), που θα σας δίναμε  τις συνταγές μας ,(με δικά μας λόγια ,δηλαδή) .Πιστεύαμε βέβαια , ότι αυτό είναι καλύτερο γιά την αποτύπωση της συνταγής μας  ,γιά να την κατανοήσετε και εσείς καλύτερα , αλλά  ασφαλώς και ότι δεν ενοχλεί κανέναν!
Από διάφορα ( Ανώνυμα)μηνύματα που λάβαμε τελευταίως,καταλάβαμε ότι αυτό μάλλον ενοχλεί (και μάλιστα αρκετά),κάποιους που ίσως ασχολούνται με το ίδιο θέμα με εμάς ή που έτυχε να συμπεριλάβουμε  κάποια  συνταγή  τους στο blog μας.
Γιά τον λόγο αυτό ,κατ'αρχάς ζητούμε μία μεγάλη συγγνώμην από όσους πιθανόν (άθελά μας)ενοχλήσαμε !!
Και....Ανακοινώνουμε σε όλους εσάς τους φίλους ,που πολύ καιρό  τώρα μας παρακολουθείτε και μας στηρίζετε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας ή ακόμα και την άγνοιά μας , μαθαίνοντας(με δυσκολία βέβαια ,λόγω ηλικίας μας), κάποια πράγματα χρήσιμα, σχετικά με τα blog  την διαχείρηση και την λειτουργία τους ,ούτως ώστε να είμαστε και πιό σωστοί στην επαφή μας μαζί σας ,αλλά και να μήν ενοχλούμε πλέον τους ανώνυμους φίλους μας.
Επίσης μαθαίνουμε να δακτυλογραφούμε μόνες μας και μάλιστα μας φαίνεται και πολύ πιό εύκολο απ΄ότι νομίζαμε ότι είναι.Έτσι δεν θα χρειάζεται να προσπαθούμε να βρούμε έτοιμα κείμενα στο διαδίκτυο και να τα διορθώνουμε γιά να είναι στα μέτρα τα δικά μας.
Θερμή παράκληση στον ανώνυμο φίλο μας ,να μας στείλει ένα email στην διεύθυνση email του blog μας ,lianakaran@gmal.com ,με τις συμβουλές του αλλά και τις συστάσεις του και  φυσικά θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και φυσικά  να διορθώσουμε ότι δεν είναι σωστό.
Στέλνουμε σε όλους  σας την αγάπη μας και σας υποσχόμαστε να ανανεώσουμε τον τρόπο λειτουργίας αλλά και την θεματολογία  του blog των "Ελληνίδων Γιαγιάδων" έτσι ώστε η επικοινωνία μας να είναι χρήσιμη αλλά και ευχάριστη γιά όλους μας.Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!!!

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!