Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πατατάκια Τσίπς από τα χεράκια της μανούλας......νόστιμα αλλά και υγιεινά!!

Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και στεγνώνουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας. Τις τοποθετούμε στο μαντολίνο και με προσοχή τις κόβουμε σε φέτες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ειδικό λεπίδι που κόβονται ριγέ.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα με χαρτί ψησίματος και τις ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά περίπου. Ελέγχουμε τακτικά γιατί κάποιες γίνονται πιο γρήγορα από τις άλλες.