Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Ταλιατέλες με ψητή ντομάτα, σπανάκι σπαράγγια και κατίκι Δομοκού !!!


¼ φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο
4 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
λίγα σπαράγγια ζεματισμένα (σε κομμάτια)
400 γραμ ταλιατέλες
100 γραμ φρέσκο σπανάκι
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
200 γραμ κατίκι Δομοκού


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200. Αναμιγνύετε το ξύδι και το σκόρδο σε ένα μπολ.

Σε ένα ταψί τοποθετείτε τις ντομάτες και από πάνω ρίχνετε το μείγμα του ξυδιού. Τις βάζετε στο φούρνο ξεσκέπαστες για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι ντομάτες και να μαλακώσουν.

Βράζετε τις ταλιατέλες μέχρι να γίνουν al dente . Σουρώνετε.

Αναμιγνύετε τις ταλιατέλες με τις ντομάτες, το σπανάκι τα σπαράγγια και το λάδι. Από πάνω θρυμματίζετε το κατίκι Δομοκού και.....καλή σας όρεξη!!!!!!!!