Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καλημέρα από την Ελληνική ύπαιθρο!!!!!!


Εμείς οι γιαγιάδες,της σελίδας"ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ", βρισκόμαστε ακόμα σε.... Πασχαλινές διακοπές σε ένα υπέροχο "χωριουδάκι" και........ δεν μας κάνει καρδιά να γυρίσουμε πίσω στην ...Πρωτεύουσα!!!!!!!!!
Η φύση ανθίζει και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Μάιο μεγαλοπρεπώς με χιλιάδες χρώματα αλλά και μία τεράστια ποικιλία από φυτά και βότανα!!!! Εκμεταλλευόμαστε λοιπόν την παραμονή μας στην Ελληνική ύπαιθρο ,γιά να συλλέξουμε στοιχεία από την ανθοφορία της εποχής και όχι μόνο.Ενημερωνόμαστε καθημερινά και γνωρίζουμε χρήσιμα φυτά και βότανα ,από τους ειδικούς ,αλλά και από τους ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά τη φύση από την ημέρα της γέννησής τους!!!Ενδιαφέρουσες παραδοσιακές συνταγές από γιαγιάδες που πλησιάζουν τα 100 τους χρόνια ,γιά παραδοσιακά φαγητά, γλυκά,ποτά,λικέρ αλλά και ροφήματα βοτάνων,θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σελίδα μας μετά την Πρωτομαγία!!!
Εβδομάδα Πασχαλινών διακοπών λοιπόν ,αλλά και η έλλειψη γραμμής ίντερνετ , μας κάνει αυτές τις μέρες, να εμφανιζόμαστε σπάνια στη σελίδα μας. Ευχαριστούμε γιά την υπομονή σας αλλά και γιά τα μηνύματα αγάπης που μας στέλνετε καθημερινά . Η ανταμοιβή, πιστεύουμε ότι θα είναι μεγάλη για όλους μας!! Η γνώση των αιωνόβιων γιαγιάδων μας, θα φροντίσουμε να μεταφερθεί σαν ένα δώρο ,από εμάς γιά εσάς, που σίγουρα θα το εκτιμήσετε αλλά και θα το αγαπήσετε μαζί!!!!
Η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι κοντά σας !!!! Επιστρέφουμε δυναμικά μετά την Πρωτομαγιά!!!!!!!
"Οι γιαγιούλες σας"!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: