Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αμυγδαλοσκορδαλιά!!!!!!!Σκέτη νοστιμιά!!!!!!


Σκορδαλιά με Αμύγδαλα

Σκορδαλιά με ΑμύγδαλαΥλικά:
1 κούπα αμυγδαλόψυχα
2 κεφάλια σκόρδο
1 λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
4-5 φέτες ψωμί 

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα κατσαρολάκι να βράσουν για 5 λεπτά. Βάζουμε το σκόρδο καθαρισμένο στο μπλέντερ να λιώσει καλά με λίγο ζεστό νερό. Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε και αυτά στο μπλέντερ με τη ψίχα (ψωμιού), το αλάτι, το λάδι και το χυμό από το λεμόνι λίγο-λίγο μέχρι να δέσουν μαζί.
πηγή:http://www.kosinfo.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βολικό να εξαφανίζετε τα σχόλια που ανακοινώνουν τις αντιγραφές σας αλλά η καταγγελία στη google ετοιμάζεται... Φροντίστε να κατεβάσετε τα αντιγραμένα σας για να την αποφύγετε και όχι να διαγράφετε τα σχόλια!

Γεύσεις Ζωής είπε...

Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά η πηγή προέλευσης της δημοσίευσης μας!!!! Δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί αυτό που απ'ότι βλέπω γίνεται από όλους!Όπως και να έχει αν θέλετε στείλτε μου παρακαλώ email γιά να διορθώσουμε τα λάθη που γίνονται και να μπορέσουμε να συνενοηθούμε γιά να καταλάβουμε και εμείς που κάνουμε λάθος!Το blog βέβαια βρίσκεται σε διόρθωση ,αυτόν τον καιρό,διότι λόγω άγνοιάς μας και όχι σκόπιμα ,έχουν γίνει αρκετά λάθη .Επίσης έχει απομακρυνθεί το άτομα που διαχειριζόταν το blog και εγώ έψαχνα μία ώρα να βρώ πως γίνεται να απαντήσω στο μήνυμά σας.Δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε ψάχνουμε πελάτες εδώ.!!!!! Αν θέλετε συμβουλέψτε μας (να γίνουμε καλύτερες )με ένα email ,παρά να μας απειλείτε !!!!!Ευχαριστώ!!