γεύσεις ζωής

Κάποιες φορές θέλουμε να νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος που μας προσέχει,μας ακούει,μας αγαπάει,είναι γιά μας μιά αστύρευτη πηγή γνώσης που πάντα είναι εκεί και μας περιμένει.Συχνά η πηγή αυτής της αγάπης και της γνώσης δεν είναι άλλη από τις γιαγιάδες μας που και εκείνες όλα αυτά,τα έβρισκαν,στις δικές τους γιαγιάδες.Ας γίνει αυτός ο χώρος μία μικρή δεξαμενή, γιά να βρίσκουμε πάντα, ότι γλυκό, ότι όμορφο, ότι χρήσιμο,ότι σοφό και ότι αγαπημένο έχουν αφήσει σε μας οι γιαγιάδες μας .

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

Συνεργάτες

  • Γευσεις
  • Γεύσεις Ζωής

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Οι φαγώσιμες ελιές-Πως γίνονται και πως διατηρούντ...

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Οι φαγώσιμες ελιές-Πως γίνονται και πως διατηρούντ...: Ελιές Αγρινίου Τις μαζεύουν πράσινες, τις χαράζουν σε τρεις μεριές του μάκρους και τις ξεπικρίζουνε με νερό. Τελευταία τις βάζουν στην άρμη...
Αναρτήθηκε από Γεύσεις Ζωής στις 12:45 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

1 σχόλιο:

Γεύσεις Ζωής είπε...

Ekpliktiko !!!!!!!!! Eyxaristoymeee!!!

18 Νοεμβρίου 2011 στις 1:31 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ►  12 (12)
    • ►  04/08 - 04/15 (1)
    • ►  04/01 - 04/08 (2)
    • ►  03/18 - 03/25 (3)
    • ►  02/26 - 03/04 (2)
    • ►  02/19 - 02/26 (3)
    • ►  02/12 - 02/19 (1)
  • ▼  11 (124)
    • ►  11/20 - 11/27 (3)
    • ▼  11/13 - 11/20 (7)
      • Φυσικά και μπορούμε όλοι μαζί!!!!!!!!!!!!
      • Μαραθώνιος: Τρέχω για την Τράπεζα Τροφίμων: Τερμάτ...
      • ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Οι φαγώσιμες ελιές-Πως γίνονται...
      • ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Φτιάχνω συντηρώ σπιτικές ελιές
      • ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Οι φαγώσιμες ελιές των αρχαίων ...
      • Φτιάχνουμε μόνοι μας προζύμι γιά ωραίο σπιτικό πρ...
      • ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚ...
    • ►  10/30 - 11/06 (1)
    • ►  09/04 - 09/11 (2)
    • ►  07/17 - 07/24 (1)
    • ►  07/10 - 07/17 (1)
    • ►  07/03 - 07/10 (7)
    • ►  06/12 - 06/19 (10)
    • ►  06/05 - 06/12 (13)
    • ►  05/29 - 06/05 (13)
    • ►  05/22 - 05/29 (1)
    • ►  05/08 - 05/15 (15)
    • ►  05/01 - 05/08 (5)
    • ►  04/24 - 05/01 (1)
    • ►  04/17 - 04/24 (26)
    • ►  04/10 - 04/17 (3)
    • ►  04/03 - 04/10 (8)
    • ►  03/13 - 03/20 (1)
    • ►  02/27 - 03/06 (4)
    • ►  02/20 - 02/27 (2)

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Κατίκι !!!!! Πανεύκολο και πεντανόστιμο με την συνταγή της γιαγιάς!!!!!!
    Το Κατίκι είναι ένα παραδοσιακό τυροκομικό προϊόν της περιοχής Δομοκού και Ξυνιάδος του Νομού Φθιώτιδας, στο οροπέδιο της Όθρης. Είναι ένα...
  • Επιστρέφεις από τη δουλειά και θέλεις φαγητό νόστιμο και υγιεινό σε ένα εικοσάλεπτο ? Γρήγορες και θρεπτικές συνταγές γιά μικρούς και μεγάλους!!!!
    Τι θα φάμε πάλι σήμερα; Πάλι μακαρόνια; Πάλι σουβλάκια; Πάλι προ-μαγειρευμένα γεύματα; Πάλι ταπεράκι από τη μαμά; Και όλα αυτά που λέμε...
  • Η μαγειρίτσα της γιαγιάς Σοφίας !!!!!!Πολύ παλιά παραδοσιακή συνταγή !!!!
    Η γιαγιά Σοφία ,η πεθερά μου ,όταν έφαγε πρώτη φορά μαγειρίτσα από τα χεράκια μου (νέα νυφούλα εγώ τότε...),έμεινε η καιμενούλα σχεδόν νηστ...
  • Σας περίσσεψαν ρεβύθια? μήν τα πετάτεεεεε!!Κάντε θαυμάσιο ρεβυθόρυζο ή ρεβυθοκεφτέδες!!!Θα ξετρελαθούν όλοι!
    Ρεβυθοκεφτέδες 3 φλυτζάνια ρεβύθια βρασμένα 2 φλυτζάνια ψωμί 2 κρεμύδια μισή χούφτα άνηθο-΄λιγο δυόσμο μία κουταλίτσα κρασί αλάτι ...
  • Φτιάχνουμε μόνοι μας προζύμι γιά ωραίο σπιτικό προζυμένιο ψωμάκι?
    Πως φτιάχνουμε το προζύμι Σέ ένα μπολάκι αρκετά βαθύ βάλτε δύο φλυτζανάκια αλεύρι,βάλτε νάράκι και το ζυμώνετε μεχρι να ενωθεί και να γίνε...
  • Τσουκνιδόπιτα η Χωριάτικη!
    Η τσουκνιδόπιτα πρέπει να γίνει από σουκνιδοκορφές που με γάντια και με πολλή προσοχή έχουμε μαζέψει τον Απρίλη, όταν είναι  τρυφερούλες (πρ...
  • Σπαράγγια , μία γεύση 5000 ετών!!!!!
    Το σπαράγγι είναι Ευρωπαϊκής καταγωγής και των γειτονικών Ασιατικών Κρατών. Ήταν γνωστό 5000 πρίν ,στους αρχαίους 'Ελληνες (Asparagus Ac...
  • Κέικ με χαρουπάλευρο!!!!!!Νηστίσιμο , υγιεινό και λατρεμένο από τα παιδιά!! Γεύση σοκολάτας χωρίς σοκολάτα!!!!!!!!
    350γρ Αλεύρι ολικής άλεσης 150 γρ Χαρουπάλευρο ( στα βιολογικά 1/2 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι πορτοκαλόζουμο 1 ποτήρι γάλα Μπόλικο ξύσμ...
  • Τα Πασχαλινά Τσουρέκια της μαμάς μου που τα έμαθε από την δική της τη μαμά!!!!!
    Η συνταγή αυτή έκανε ταξίδι από το βάθος του χρόνου γιά να έρθει να σας συναντήσει! Μού την έδωσε η μαμά μου μέσα από την πολύτιμη ατζέντα ...
  • Ξεροτήγανα Κρήτης!!!!!! Το γλυκό που δεν λείπει από το τραπέζι της γιορτής αλλά και του Γάμου!!!Λίγο δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο.....θεσπέσιο!!!!!!!
    ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΝΥΦΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΦΛΙ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΝΙ Η ΣΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ, ΣΥΜΒΟΛΙ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Κατίκι !!!!! Πανεύκολο και πεντανόστιμο με την συνταγή της γιαγιάς!!!!!!
    Το Κατίκι είναι ένα παραδοσιακό τυροκομικό προϊόν της περιοχής Δομοκού και Ξυνιάδος του Νομού Φθιώτιδας, στο οροπέδιο της Όθρης. Είναι ένα...
  • Επιστρέφεις από τη δουλειά και θέλεις φαγητό νόστιμο και υγιεινό σε ένα εικοσάλεπτο ? Γρήγορες και θρεπτικές συνταγές γιά μικρούς και μεγάλους!!!!
    Τι θα φάμε πάλι σήμερα; Πάλι μακαρόνια; Πάλι σουβλάκια; Πάλι προ-μαγειρευμένα γεύματα; Πάλι ταπεράκι από τη μαμά; Και όλα αυτά που λέμε...
  • Η μαγειρίτσα της γιαγιάς Σοφίας !!!!!!Πολύ παλιά παραδοσιακή συνταγή !!!!
    Η γιαγιά Σοφία ,η πεθερά μου ,όταν έφαγε πρώτη φορά μαγειρίτσα από τα χεράκια μου (νέα νυφούλα εγώ τότε...),έμεινε η καιμενούλα σχεδόν νηστ...
  • Σας περίσσεψαν ρεβύθια? μήν τα πετάτεεεεε!!Κάντε θαυμάσιο ρεβυθόρυζο ή ρεβυθοκεφτέδες!!!Θα ξετρελαθούν όλοι!
    Ρεβυθοκεφτέδες 3 φλυτζάνια ρεβύθια βρασμένα 2 φλυτζάνια ψωμί 2 κρεμύδια μισή χούφτα άνηθο-΄λιγο δυόσμο μία κουταλίτσα κρασί αλάτι ...
  • Φτιάχνουμε μόνοι μας προζύμι γιά ωραίο σπιτικό προζυμένιο ψωμάκι?
    Πως φτιάχνουμε το προζύμι Σέ ένα μπολάκι αρκετά βαθύ βάλτε δύο φλυτζανάκια αλεύρι,βάλτε νάράκι και το ζυμώνετε μεχρι να ενωθεί και να γίνε...
  • Τσουκνιδόπιτα η Χωριάτικη!
    Η τσουκνιδόπιτα πρέπει να γίνει από σουκνιδοκορφές που με γάντια και με πολλή προσοχή έχουμε μαζέψει τον Απρίλη, όταν είναι  τρυφερούλες (πρ...
  • Σπαράγγια , μία γεύση 5000 ετών!!!!!
    Το σπαράγγι είναι Ευρωπαϊκής καταγωγής και των γειτονικών Ασιατικών Κρατών. Ήταν γνωστό 5000 πρίν ,στους αρχαίους 'Ελληνες (Asparagus Ac...
  • Κέικ με χαρουπάλευρο!!!!!!Νηστίσιμο , υγιεινό και λατρεμένο από τα παιδιά!! Γεύση σοκολάτας χωρίς σοκολάτα!!!!!!!!
    350γρ Αλεύρι ολικής άλεσης 150 γρ Χαρουπάλευρο ( στα βιολογικά 1/2 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι πορτοκαλόζουμο 1 ποτήρι γάλα Μπόλικο ξύσμ...
  • Τα Πασχαλινά Τσουρέκια της μαμάς μου που τα έμαθε από την δική της τη μαμά!!!!!
    Η συνταγή αυτή έκανε ταξίδι από το βάθος του χρόνου γιά να έρθει να σας συναντήσει! Μού την έδωσε η μαμά μου μέσα από την πολύτιμη ατζέντα ...
  • Ξεροτήγανα Κρήτης!!!!!! Το γλυκό που δεν λείπει από το τραπέζι της γιορτής αλλά και του Γάμου!!!Λίγο δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο.....θεσπέσιο!!!!!!!
    ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΝΥΦΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΦΛΙ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΝΙ Η ΣΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ, ΣΥΜΒΟΛΙ...

Συνολικές προβολές σελίδας

Γεύσεις ζωήςhttp://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%95%CE%A3-%CE%91%C. Θέμα Παράθυρο εικόνας. Από το Blogger.