Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και στεγνώνουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας. Τις τοποθετούμε στο μαντολίνο και με προσοχή τις κόβουμε σε φέτες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ειδικό λεπίδι που κόβονται ριγέ.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα με χαρτί ψησίματος και τις ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά περίπου. Ελέγχουμε τακτικά γιατί κάποιες γίνονται πιο γρήγορα από τις άλλες.
Κάποιες φορές θέλουμε να νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος που μας προσέχει,μας ακούει,μας αγαπάει,είναι γιά μας μιά αστύρευτη πηγή γνώσης που πάντα είναι εκεί και μας περιμένει.Συχνά η πηγή αυτής της αγάπης και της γνώσης δεν είναι άλλη από τις γιαγιάδες μας που και εκείνες όλα αυτά,τα έβρισκαν,στις δικές τους γιαγιάδες.Ας γίνει αυτός ο χώρος μία μικρή δεξαμενή, γιά να βρίσκουμε πάντα, ότι γλυκό, ότι όμορφο, ότι χρήσιμο,ότι σοφό και ότι αγαπημένο έχουν αφήσει σε μας οι γιαγιάδες μας .